Over ons

Van begin tot nu

Sinds 2006 is Van de Sande Transport Hoogeloon een feit. Na een aantal jaren in de transport te hebben gewerkt, diende zich in de kans aan om voor onszelf te beginnen.
Die kans konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Sinds die dag staan ​​wij 24 uur, 7 dagen per week voor onze klanten klaar. Martien van de Sande is uw vaste communicatie en hij zal u dan ook dag en nacht te woord staan ​​om vooruit te helpen.

Servicegerichte kwaliteit

Onze kwaliteit in het feit, dat u ons nu kunt bellen en er zo snel als u wenst en voor ons mogelijk is een passend voertuig klaar staat om uw transport te vervoeren. Bij veel transportdiensten inbegrepen u voor zo’n extra. Bij ons niet, wij noemen dat SERVICE!

Klantgericht

Klantgerichtheid staat voor bij ons hoog in het vaandel. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Samen zoeken we naar de juiste oplossing om transport op een goede manier te vervoeren en op de juiste bestemming te krijgen.

NIWO-vergunning

Wij zijn in het bezit van de volledige NIWO vergunning (020376) voor zowel nationaal als internationaal vervoer. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare transportondernemer.

Contact

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact met ons op 06 1001 1980, of stuur een mailtje naar info@vandesandetransport.nl

Martien en Rimmie van de Sande